Havesæsonens første fællesarbejde

Så blev havesæsonen slået i gang med årets første fællesarbejde. Og sikken en start – vejret var fantastisk og i alt mødte 16 friske kvinder og mænd fra de lige numre på D-gangen op! Dette var egentlig imponerende, idet 7 havde meldt afbud, 6 er over 70 år og ”kun” 8 udeblev. Udendørs arealer omkring fælleshuset blev ordnet, affald blev indsamlet op og ned af gangene, containerpladsen blev også rengjort, det gamle værkstedsskur blev delvist tømt og sidst men ikke mindst blev hele ”materialegården” ryddet for alverdens ting og sager, således at man nu kan komme rundt om containerne i gården uden hverken at skulle kante sig, krybe under eller skræve over diverse forhindringer.

Som de fleste nok bemærkede er der tiltrådt en ny ”Hardy” til at stå i spidsen for fællesarbejdet. Jeg hedder Ulrik og har have på B-gangen. Det var en fornøjelse at lede, fordele og selv deltage i årets første opgaver og jeg håber på og ser frem til, at fremmødet til de kommende arbejder vil være lige så godt, som ved det første. Hele haveforeningen skulle jo gerne, gennem hele sæsonen, fremstå pæn, ren og velholdt.

Jeg har gennem de sidste år hørt meget om, at det ikke kunne være rigtigt, at dem der deltog i fællesarbejdet, selv skulle have diverse redskaber og værktøjer med. Det er bestyrelsen i gang med at råde bod på. Foreløbigt er der indkøbt diverse redskaber i form af river, hakke- og skuffejern, skovle, spader og koste samt nye trillebøre. Når jeg så har fået et overblik over, hvad foreningen egentligt har af værktøj, er det meningen, at der bliver indkøbt og suppleret op med det mest gængse og nødvendige værktøj, således at ingen er nødt til selv at medtage noget for at få løst opgaverne, der måtte komme. Alt værktøj og redskaber vil blive opbevaret på behørig og ordentlig vis i containeren i ”materialegården” og vil i fremtiden blive udleveret derfra.

Til slut har jeg en lille bøn til alle – når I færdes rundt omkring i vores forening og skulle I støde på en tom pose eller en tom øldåse, så saml den lige op og tag den med til nærmeste skraldespand (det er også god motion for ryggenJ).

Med hyggelig havehilsen og forventning om en sæson med en fantastisk sommer………

Ulrik Skaaning

Udskriv E-mail

×

Har du have i Musikbyen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag information og nyheder på mail