Fællesarbejde i Musikbyen 2019.

Vi mødes på kontoret kl. 10:00 og arbejder til kl. 14:00

Husk at indskrive Jer på kontoret, så vi ved, I er mødt frem.

Der vil under fællesarbejdet blive serveret kaffe, øl og vand.

Som vedtaget på generalforsamlingen den 3. marts 2019, er der i ulige år fællesarbejde for ulige havenr. og fællesarbejde i lige år for lige havenr. Dvs. man skal kun på fællesarbejde hver andet år.

Følgende haver har fællesarbejde på nedenstående datoer:

E-gangen:   Alle ulige havenumre:            Lørdag den 18. maj 2019

A-gangen:   Alle ulige havenumre:             Lørdag den 15. juni 2019

B-gangen:   Alle ulige havenumre:             Lørdag den 17. august 2019

C-gangen:   Alle ulige havenumre:             Lørdag den 14. september 2019

D-gangen:   Alle ulige havenumre:             Lørdag den 19. oktober 2019

Er man forhindret i at komme på sin dag, meddeles det til:

Iris mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 28 59 66 40

Det blev besluttet på generalforsamlingen, at ALLE skal møde op, der er ikke længere noget, der hedder afbud. Kan man ikke komme på den dato, der er fastsat her, skal man få det ændret til en ny dato max 2 kommende datoer (eller tilbage).

Møder man ikke op på den nye dato, pålægges man et betalingspligtigt gebyr på kr. 600,00 og en ny dato. Møder man heller ikke op her pålægges man et betalingspligtigt gebyr på kr. 900,00, og indkaldes igen næste år.

Ovenstående betyder, at begge gebyrer skal betales, og man indkaldes igen næste år med deltagere fra sin egen havegang. For fremtiden slipper man altså ikke for deltagelse i fællesarbejde. Mødes der heller ikke op året efter, hvor man igen er indkaldt udløser det en påtale, som i værste fald kan ende med en ophævelse.

Det står skrevet i H/F Musikbyens vedtægter, at man har pligt til at deltage i fællesarbejdet.

Datoerne vil blive hængt op i udhængsskabene og skrevet i kalenderen på vores hjemmeside, så hold øje med Jeres dato og mød op. Det plejer at være hyggeligt, og du lærer en masse nye mennesker fra din gang at kende.

Er du fyldt 70 år, er du fritaget for fællesarbejde, hvis du ønsker det. Du skal selv meddele til ovennævnte mail (eller kontoret, eller postkassen), hvis du er fyldt 70år, da vi ikke registrerer medlemmernes CPR nr.

Udskriv Email